"Dit doek met titel ‘ENERGIE’ heb ik ‘in opdracht van’ gemaakt. Een echte Co-Kunst™ productie dus!

Het is een werk voor een van te voren bekende bestemming en het wordt de blikvanger van een met heel veel aandacht voor detail pico bello ingericht huis.

Ik ben een avond langs gegaan om de opdrachtgevers te leren kennen en helder te krijgen wat hun wensen zijn… sfeer te proeven, maat en vorm te bepalen en te overleggen over kleur en dynamiek. Hoewel het een absoluut eenzelvig stuk wordt in dit huis, is het toch afgestemd op het interieur. Dit is de kleurbrenger, waarbij vorm en maat is afgestemd op het enige andere (zwart/wit) werk dat er in huis hangt.

Een uitdaging met een fantastische energie!

Tussentijds heb ik mijn opdrachtgevers op de hoogte gehouden van de vorderingen dmv foto’s en appcontact. Vorige week zij zijn in het werk live komen bekijken in Studio Oinc, fotografie&schilderkunst en hebben we afspraken gemaakt over de finishing touch.

Door dit proces is er eigenlijk al een prachtige energie op het werk zelf ontstaan. Ik heb feeling kunnen krijgen met de plek waar het komt te hangen en de opdrachtgever is betrokken bij de ins & outs van het werk dat zij wensen.

Supergaaf om te doen met een supergaaf resultaat en een supertevreden klant."